Back to Question Center
0

Hur sparar jag mina framsteg i SEO om ändringsdomän?

1 answers:

Ett välformulerat beslut att ändra ett domännamn är en stor, säkert. Men med tanke på vanliga pressvillkor som medför budgetproblem som uppstår på vägen till fullständig återställning, kan många av oss känna sig frustrerade.

seo change domain

Bland de mest realistiska resultaten som händer för SEO efter förändringsdomänen är en tillfällig förlust av organisk trafik. Sådan skada är vanligen skalad till 5-20% och förväntas för webbplatsens trafik, åtminstone genom den initiala perioden upp till 3-4 veckor som vanligtvis behövs av Google som crawler bots för att studera de nya webbadresserna, omdirigeringar eller någon annan sida utanför sidan uppdateringar. Först av allt, må du lugna dig, eftersom denna tidsram måste vara tillräckligt för att kompensera dina förluster. På det sättet rekommenderar jag att du ansöker om en PPC-kampanj som riktar sig till ditt företags varumärke, liksom de viktigaste icke-märkesvaror som är tillämpliga för sökning.

Vanligtvis kommer lejonens andel av webbansvariga och webbutvecklare att börja använda efterbehandlingsarbeten och börja återhämta sig när deras SEO- och ändringsdomänverk har redan lanserats. Men du kan också ta ett steg längre bort. Jag menar att du kan gå för att några preliminära verk gör sitt bästa för att hjälpa Google själv, liksom resten av sökmotorerna, att få en bättre förståelse av vad som kommer att hända och reagera tillräckligt. Så, du kan hålla dina framsteg i SEO vända ändringsdomänen och all röra runt den till en sömlös procedur. Jag föreslår att du känner dig som en chef, bara med att följa dessa proaktiva steg:

  • Om du bygger upp dina länkar baserat på de andra högdomänmyndigheternas webbplatser är en lysande idé. Medan du är upptagen med att uppdatera och återuppbygga dina nuvarande bakåtlänkar på Internet, känner du dig fri att tolka behovet att byta domän som några bra nya möjligheter. Jag menar att du enkelt kan bulti mer fräscha backlinks genom veckorna efter domänförändringen. Om du gör det skickar du ännu mer korrekta och användbara signaler till Google. Och det kommer trots allt att bli tilldelat med högre rangordning i SERP.

change domain

  • Glöm inte att komma tillbaka till dina gamla bakåtlänkar omarbetade med de nya webbadresserna. Kärnan idén här är att få tillbaka din fulla uppsättning kvalitet bakåtlänkar samtidigt minska omdirigeringen räkna på domänen samtidigt. Går, krypa på Internet med ett speciellt verktyg (jag brukade förlita mig på ahrefs), hitta dina bakåtlänkar med den starkaste auktoriteten. När de är placerade, se till att göra en uppsökningsansträngning med hjälp av e-post för att begära en uppdatering för dem alla.
  • Slutligen glöm inte att göra kampanj för ditt nya domännamn via sociala medier. På så sätt börja med att uppdatera webbadressen till webbplatsen och ditt företags varumärkesnamn (om tillämpligt) på de mest populära och relaterade ramarna. Det skulle också vara en mycket bra idé att meddela en domänbyte för en händelse på några av dina sociala medier. Det kommer att hjälpa dig att hålla publiken informerad om att endast din domän kommer att förändras, men de höga värdena på dina produkter eller tjänster kommer likväl att vara lika Source .
December 22, 2017