Back to Question Center
0

Hur kan jag tjäna pengar som säljer SEO-program?

1 answers:

Det finns ett vanligt scenario för många smala fokuserade digitala byråer när en kund frågar då för SEO-tjänster, och de är överens om att hjälpa, inte ha tillräckligt med erfarenhet inom detta område och till och med professionella medarbetare. Vi kan förstå deras beslut eftersom de helt enkelt inte vill förlora klienten. Under flera månader kämpar de för att få lite trafik till en webbplats och förbättra sina placeringar. De kan emellertid inte få ett positivt resultat eftersom de har lite kunskap inom denna sfär. Om du inte vill slösa tid att lära sig SEO finns det en väg ut. Du kan hitta en bra SEO-återförsäljare.

seo reseller program

Generellt sett är en SEO-återförsäljare en person eller byrå som erbjuder ett brett utbud av SEO-tjänster till överkomliga priser. Återförsäljare av sökmotoroptimering hjälper dig att lägga ut hela optimeringskampanjen hos dina kunder. SEO-återförsäljare ger dig mer tid som du kan ägna åt din kärnkompetens och leverera de bästa resultaten till dina kunder.

I den här artikeln hittar du användbar information om hur du hittar rätt återförsäljare och hur du kan dra nytta av hans tjänster.

Varför behöver du använda SEO-återförsäljare?

  • Försäljning

Först och främst kan en bra SEO-återförsäljare ge dig starka försäljningsförmåga. Eftersom ditt jobb inte är att sälja optimeringstjänster, utan att sälja optimeringsideer, måste du kunna svara på dina kundfrågor om deras optimeringsprocedurer och SEO-taktik som du implementerar för att få ett positivt resultat. Var redo att ge dina kunder månadsvisa SEO-rapporter och tekniska insikter.

  • Kundtjänst

Om ditt SEO-återförsäljareprogram bara omfattar vitahatt-SEO-tjänster finns det inget att oroa sig för. I det här fallet kommer dina kunder aldrig att veta att du har outsourcat några optimeringsaspekter. Det betyder att negativ kundupplevelse med ditt företag kommer att återspegla dig, inte på ditt SEO-återförsäljare program. Det är därför du måste vara försiktig när du väljer en SEO-återförsäljare.

  • Produktkännedom

Du måste vara medveten om allmänna SEO-idéer och strategier som ligger bakom dina outsourcade återförsäljare. Det hjälper dig att låta övertygande och professionellt. Dessutom kommer det att hjälpa dig att styra dina kunder mot de strategier de behöver för att göra deras affärer framgångsrika. För att se till att du vet tillräckligt om tillhandahållna SEO-strategier, måste du välja ett SEO-återförsäljaresprogram som erbjuder dig regelbunden träning och lämnar inte ensam.

seo reseller

  • SEO är en dyr affär

För närvarande kostar en kvalitet SEO-tjänster mycket. En genomsnittlig SEO-konsult i USA får 150 $ per timme och mer beroende på graden av sin skicklighet. Så om du bestämmer dig för att lägga ut din SEO, bör du vara redo att betala mer än 100 $ per timme för att få positiva resultat. Du kan dra nytta av outsourcing SEO, eftersom det hjälper dig att spara pengar på expertlön och locka till fler berörda kunder Source .

December 22, 2017