Back to Question Center
0

Är det sant att det finns HTTPS och SEO påverkan på dina rankningar?

1 answers:

Låt oss ta det för givet - idag är det starkt beroende av HTTPS och SEO, vilket påverkar alla webbplatser i listan över sökresultatsidor med nästan ingen uteslutning. Det finns tillräckligt många skäl att byta webbplats från HTTP till HTTPS, bara med tanke på den nuvarande globala trenden för bästa och säkraste användarupplevelse. Från synvinkel att driva ett kommersiellt gör, till exempel, en online webbutik, HTTPS och SEO påverkan blir helt tydlig. Vi borde bara möta det - det är alltid mycket bättre att agera proaktivt. Och den moderna verkligheten på webben behöver oss att göra vårt bästa för att behålla varje framgångsrikt online-projekt framför sådana förändringar.

https seo impact

Dessutom har Google självt nyligen meddelat sin egen högsta prioritet, särskilt på bättre säkerhetsnivå. Och du har säkert märkt att alla tjänster som stöds av sökgiganten nu ger en säker anslutning automatiskt (som Google Search, Gmail, Google Drive etc.). Tja, vi ser att Google-teamet nu arbetar med att göra Internet säkrare plats för surfning och säkra finansiella transaktioner, ännu svårare än någonsin!

För att inte nämna att de största aktörerna i online-marknaden alltid gör sitt bästa för att tillhandahålla endast produkter av A-1-kvalitet eller tjänster. Faktum är att en tidigare otrolig säkerhetsnivå via säkra HTTPS-krypteringsförfaranden redan har blivit en standardstatus för att driva sina företag. Jag menar att de mest erfarna onlinekunderna bara räknar med att webbsidorna erbjuder en bra säkerhetsnivå med HTTPS. De förväntar sig helt enkelt en så säker användarupplevelse som standard, bara hoppa över de föråldrade plattformar som fortfarande kommer utan SSL-certifikat.

Fortfarande fortfarande tveksamt om hur HTTPS och SEO påverkar din företagswebbsida i Googles lista över SERPs? Du kan också hitta alla svar på de officiella webbsidorna av Google, som består huvudsakligen av de som fortfarande är osäkra på att få det slutliga beslutet att överföra från HTTP till HTTPS. I stället för att övertyga dig om några snabba fördelar med online-marknadsföring, som kommer från den gemensamma HTTPS SEO-effekten, kommer jag att få en kort översikt över processen att flytta från HTTP till HTTPS för din webbplats.

  • Köp ett SSL-certifikat
  • när du hanterar rätt (till och med av dig själv), att få dina webbsidor migrerade till HTTPS kan bli en enkel och ganska enkel process:
  • Gå igenom installationsproceduren för certifikatet med hjälp av ett webbhotell på din webbplats
  • Det är viktigt att du dubbelklickar på alla dina länkar, så snart din migrering är klar, varje webbadress utan fullständig uppdatering till HTTPS kommer att gå vilse för alltid

https or http

Glöm inte att informera sökmotorerna för din webbplatsöverföring. Bara 301 omdirigeringar har ställts in till HTTPS, för att få varje användare att ha bokmärkt någon webbsida av din automatiskt guidad till dina nyligen uppdaterade. Slutligen, om du har några problem med Googles sökkonsol, rekommenderar jag att du skapar två enskilda egenskaper för att skilja HTTP och HTTPS-baserade sidor för att förhindra en sådan röra en gång för alla Source .

December 22, 2017