Back to Question Center
0

Gör sociala signaler förbättra SEO?

1 answers:

Innehållsskapare och marknadsförare på nätet är ständigt på utkik efter nya sätt att driva sin SEO-rankning till de första sidorna av sökmotorer. Det intressanta är att även när de når till Google 10, behöver de fortfarande skapa nytt och värdefullt innehåll regelbundet för att behålla sin position.

Det är dock viktigt för webbplatsägare att förstå att det inte räcker med att producera bra innehåll. Bra innehåll kräver proaktiv marknadsföring. Det är viktigt att marknadsföra ditt innehåll till andra för att maximera den sociala räckvidden.

social signals seo

Låt oss möta det: när vi skriver och publicerar våra artiklar, blogginlägg, e-böcker, användbara vitbok eller infographics, är det bästa sättet att få dem framför vår målgrupp är genom sociala medier.

Som det säger säger delningen omsorgsfullt. Det är svårt att förneka att sociala signaler, såväl som sociala medier, påverkar SEO avsevärt. Semaltexperter är helt överens med uttalandet från den inkommande marknadsföringsguru Jay Baer, ​​som en gång sa att det innehållet är en brand och sociala medier är bensin.

Hur kan jag hjälpa sociala signaler Öka min SEO Ranking?

1. Förenkla processen för innehållsdelning

Det första du bör göra för att driva mer trafik till din webbplats är att göra det bekvämt för användarna att dela innehållet via sociala medier. Om det är möjligt, lämna inte besökarna att kopiera och klistra in din webbadress i sina Facebook-inlägg. De flesta läsare har varken tid eller tålamod att göra det. Som ett resultat kommer du att förlora chansen att marknadsföra ditt innehåll på grund av dålig användarupplevelse.

Tänk på när du bryr dig om dina besökare och gör det enkelt för dem att dela med dig av innehållet, de är mer benägna att dela dina inlägg med sina samhällsgrupper och generera mer referraltrafik till din webbplats.

2. Diversifiera dina bakåtlänkar

Bakåtlänkar är inkommande länkar från andra resurser till din webbsida. Nästan alla sökmotorer, inklusive Google, Yahoo och Bing, anser både kvantiteten och kvaliteten på dessa bakåtlänkar när de rankar en sida. Enkelt sagt, en sida som innehåller många högkvalitativa bakåtlänkar har en tendens till att bli högre sökrankning. Om läsarna klickar vidare till din webbplats från betrodda webbplatser, kommer sökmotorerna att följa länken, indexera innehållet och rangordna innehållet i enlighet med detta.

3. Optimera din webbplats för mobil delning

I 2017 påverkar blandningen av mobil, social och lokal marknadsföring SEO som aldrig tidigare. Dessa dagar söker majoriteten av människor på mobiltelefoner än bärbara datorer. De föredrar att undersöka och köpa på språng. Sökmotorer uppskattar mobiloptimerade resurser med högre rangordning. Se till att mobilversionen av din webbplats erbjuder besökare ett enkelt sätt att dela med dig av ditt innehåll.

seo

Dessa webbplatsägare som har flera platser och lokala målsidor för innehållet, måste tänka på hur man optimerar klick och sociala signaler på deras hemsida. Det är viktigt eftersom ovanstående är de viktigaste aspekterna som påverkar lokal sökrankning.

Det sista men inte minst att tänka på är socialt bevis som lägger till auktoritet för dina artiklar, blogginlägg och YouTube-videor genom att visa att de är värdefulla och pålitliga. Begreppet socialt bevis hänvisar till ditt innehåll som recensioner, kommentarer och citat från ämnesspecialister. Socialt bevis fungerar som följer: Om en person ser att hundratals människor delar ditt innehåll, kommer de att vara avsedda att checka ut det och dela det också Source .

December 22, 2017