Back to Question Center
0

Vad vet du om SEO för nya webbplatser?

1 answers:

Här är några tips om rätt SEO för nyhetssajter, eftersom sådana webbsidor behöver större trafik för ännu mer. Allt kan vara ganska enkelt, som med hjälp av sökmotoroptimering kan varje nyhetswebbplats ansöka om denna kostnadseffektiva sätt att locka till fler nya läsare och göra dem till den växande publiken av stående läsare. På så sätt rekommenderas du endast att lägga in färskt och nyligen uppdaterat innehåll. Din text skrifter bör vara informativa och alltid unika, det är nära alla SEO för nyhetssajter behöver mest vanliga. Men försök att inte ansöka om några svarthattstekniker, samt förhindra att dina texter överskrids med sökorden, länkspammning, duplicerat innehåll och så vidare.

seo for news sites

Nedan finns flera användbara tips, ur SEO-synvinkel för nyhetssajter. De flesta av dem försökades och användes beprövade när jag hade erfarenhet av att vara anställd på en tidningswebbplats:

  • Ansök om innehållsoptimering, eftersom sökmotoralgoritmer uppskattar kvalitetsinnehåll med högre rankningar i SERPs. Så, ha ditt innehåll rikt, fullt, relevantt och alltid nytt innehåll, bakat med bra rubriker som beskriver varje webbsidans innehåll i sitt bästa. Du är också fri att inkludera nyckelord eller nyckelfraser till kroppstexten och bildtitelteksten också. På så sätt, notera att du behåller rätt sökordstäthet inom cirka 2 procent av hela textskriften. För mer information kan du alltid titta igenom de officiella riktlinjerna från Google
  • .
  • Att göra SEO för nyhetssajter bör vara särskilt uppmärksam på URL-optimering när du skapar varje sida eller post. Alltid ha en dubbelkontroll för att placera rätt nyckelord eller nyckelord till varje webbadress du skapar, medan uppdatering av befintliga kan också vara en bra idé - användbar för dina läsare, och lämplig för genomsökning av sökrobotarna samtidigt. Också, med tanke på SEO för nyhetssajter, rekommenderas du att bädda in alla webbadresser med ett unikt nummer över tre siffror i dess längd.

website promotion

Och här kommer bara den viktigaste metataggar riktlinjen för SEO för nyhetssajter, så du bör bättre överväga följande när du lägger in dem:

7)
  • Först och främst hjälper en metatagg som nyhetsnycklar både utgivaren (låter att specificera och klassificera massiva data), liksom de faktiska läsarna (lättare att bläddra tillbaka eller dela informationen, till exempel , via sociala länkar profiler)
  • Kom ihåg att den enda skiljetecken som tillåts i dina webbadresser och metataggar är kommatecken. Använd dem bara för att skilja nyckelord och nyckelfraser.
  • De flesta av sökorden här kommer sannolikt att ha samma värde, menar jag när du hänvisar till SEO för nyhetssajter
  • Bland de mest användbara funktionerna här är möjligheten att använda upp till 10 nyckelord som termer, e. g. , för att skapa en ny tagg för din nyligen publicerade artikel. Om du gör det, kommer du alltid ha en passiv dubbelkontroll: om det skulle hända att en enskild artikel visar sig vara irrelevant för ämnet, kan användarna snabbt peka på det för en nästan omedelbar lösning Source .

    December 22, 2017