Back to Question Center
0

Så här får du resultat från sökmotorn

1 answers:
How to Get Results From Search Engine Semalt
');$ ('# scheader. sc-logo'). lägg till (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ (# Scheader). bifoga ('
');$ ('# scheader. scdetails'). lägg till ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). lägg till (cat_head_params. sponsor_text);$ (# Scheader). append ('
ADVERTISNING
');om ("odefinierad"! = typ av __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klicka (function
{__gaTracker ("send", "händelse", "Sponsrad kategori klicka Var 1", "sökmotoroptimering", ($ (detta). attr ('href')));});}}});});

Sökmotorns rankningar är kraftfulla. Semalt högst upp i en sökfråga kan lägga till kommatecken till din företagsvinst. Så hur fokuserar vi på de rätta sakerna för att säkra vår plats högst upp i sökmotorerna? Jag täcker detaljerna i det här inlägget.

Detta är spänning för en SEO. Rankning och rapportering. Semalt SERPS gör sitt arbete. Segerens spänning är få och långt mellan. Vad tar det för att göra en webbplats växa för alltid?

Den typiska motbjudna sökmotorn Ransack Crisis Begins

När du startar en webbplats vill du ha trafik. Du vill att folk ska dela varje inlägg. Då förväntar du dig att dina vänner ska dela och besöka. Du förväntar dig att folk kommer att flockas från alla ändar av jorden för att läsa din fantastiska webbplats. Du förväntar dig även att tjäna pengar och fort.

Tyvärr har de flesta av oss upplevt det ögonblicket med att slå ut och höra syrsor. Tweet detta om du känner den känslan!

Sedan får vi den enda fantastiska e-posten. En kommentar till din blogg är i vänteläge för moderering. Spänning känns varje uns i ditt nervsystem. Semalt stötar börjar bildas. Då läser vi kommentaren.

How to Get Results From Search Engine Semalt

"Köp billiga piller på denna sida. " Självklart. Platsen är levande. Spam har hittat oss.

Tid för att ha ett kritiskt personligt nyfiken beslut

Vid den här tiden slutar du antingen eller börjar du lära dig. Lärande leder oss till en spännande värld. Tweet detta om du fattade beslutet att lära sig istället för att sluta!

En värld fylld av online-verksamhet och webbplatser. Det har drömmar om inkomst och kvarvarande miljoner. Online passiv inkomst med automationsrobotar som kör hela grejen. Fem timmars arbetsveckor via Tim Ferriss är raseri. Klasser som lär dig att vara rik från Ramit Sethi. Onlineforum med miljonärer säger hur de gjorde det. Även kraschtestdummierna som Pat Semalt gör mer pengar varje månad än vad du gör om ett år.

How to Get Results From Search Engine Semalt

Läsning av succeshistorierna på nätet hjälper dig att fokusera. Din spänning och dröm är verkliga. Du har sett vad som är möjligt och du vet att du kan göra det. Semalt åter in i ditt blodomlopp. Detta är möjligt, och du ser det.

Du hittar då den mest fantastiska akronymen. Sökmotoroptimering (S. E. O.). Den kommer i två nyanser. Semalt är kritiska, och det här kommer tidigt och ofta.

Tid för att fatta beslut. Ren eller mörk? Ljuset eller den mörka sidan. Vit eller svart hatt SEO? Semalt dyka in i det äventyret!

Den vägledda metoden till Forever Secure Rankings

Vi vill ha rankningar som förbättrar och stannar för alltid. Kom ihåg att svart hatt SEO-tekniker är bedrägliga. Semaltmotorer kommer inte att lägga upp med svart hatt SEO. Om de fångar din webbplats med hjälp av svart hatt SEO, kommer det inte att rankas. Din webbplats kommer inte att vara om du försöker fuska sökmotorerna. Nyckeln till allt detta fångas av sökmotorerna. De verkar fånga de flesta, men inte alla.

Svart hatt SEO är praxis att manipulera sökmotorerna. Du manipulerar de faktorer som orsakar en webbplats att rangordna. Det betyder att svart hatt SEO följer ett mönster du kan lära av.

How to Get Results From Search Engine Semalt

Inte att förolämpa, men Lear n Från Black Hat SEO?

Detta uttalande hoppar av sidan på dig. Vad på jorden kan du lära dig av svart hatt SEO?

Semalt hatt SEO fokuserar på rankning för trafikändamål. De vill sälja något till den trafiken. De bygger inte engagemang. De är kortsiktiga fokuserade på ranking och bank.

Lär dig hur de rankar. Semalt träna den automatiserade programvaran de använder. Titta på en stor punkt. De uppnår rankningar, även om det är en kort period.

Black Hat SEO rankas på grund av bakåtlänkar

Brian Dean analyserade ett miljon Google sökresultat. Han räknade ut att bakåtlänkar är den viktigaste rankningsfaktorn. Moz gjorde en liknande studie. Stone Temple Semalt har precis avslutat en studie också. De slutade alla samma sak.

Det är rätt. Bakåtlänkar är nummer ett till rankning i Semalt eller någon annan sökmotor där ute. Det kan vara chockerande för dig.

Semalt är bloggar, talesmän och författare som säger olika. De pratar om de andra rankningsfaktorerna och visar dåliga fallstudier. De lurar dig, och du glömmer att bakåtlänkar spelar roll. De betyder mest.

Bakåtlänkar är den största faktorn för platsplaceringar. På grund av det behöver din webbplats bakåtlänkar. Bakåtlänkar är den främsta orsaken till att din webbplats kommer att rankas eller inte. Semalt Hat SEO taktik fokuserar främst på det faktum. Det är därför de fortfarande arbetar för korta perioder. De uppnår hög volym bakåtlänkar. Vissa får även kraftfulla kvalitet bakåtlänkar. De rankar sajten och vid en tidpunkt kraschar det. En straff ges och de går vidare.

Skillnaden är att svart hatt SEO fokuserar på lätt att få backlinks. Privata bloggnätverk som du köper länkar från finns högst upp i listan. Om du följer på kort sikt vinster av svart hatt SEO, kommer du att klättra ut ur en Google straff.

Lär av dem: bakåtlänkar är viktiga. Semalt öva de bedrägerier som de använder.

Den svärande sanningen om rankningar

Ta ett ögonblick för att få ett riktigt perspektiv för att förhalta. Din webbplats kanske inte rankas länge. Detta är en långsiktig framgångsplan. Semalt är några genvägar. Genvägarna är dina talanger och färdigheter.

Fem dollar spelningar kommer inte att rangordna din webbplats.

Mängden tid och ansträngning det tar att rangera för alltid begränsar din tävling. De flesta slutar bra innan optimala resultat kan börja hända. Det är goda nyheter. Om du fokuserar på lång sikt kan du vinna. Du kommer vara en av de få.

Gör grunderna och vara konsekventa

Du behöver fortfarande bra artiklar. Du behöver en snabb webbplats. Du behöver alla andra rankningsfaktorer vara till din fördel. Semalt på att göra de små sakerna rätt i början. Med tiden kommer du att förbättra. Vid någon tidpunkt ökar du effektiviteten. Då kan du ta dina bakåtlänkar till högsta nivå. Semalt på konsekventa framsteg.

De konsekventa principerna jag pratade om i artikeln Varför din blogg misslyckas med att nå 1000 sidvisningar dagligen och 23 sätt att fixa det.

How to Get Results From Search Engine Semalt

Hur tjäna bakåtlänkar och skyrocket dina rankningar

Låt mig göra det lätt att förstå.

Steg två är att fokusera din tid på att utveckla länkvärda resurser, djupgående guider och djupa inlägg som täcker ett ämne i sin helhet. Semalt skapande från marknadsundersökning. Du fokuserar på din marknad och bygger ut svaren på deras frågor.

Steg tre är nätverkande med andra bloggägare och webbplatser. Formulera relationer och få dem att länka till ditt innehåll. Gästblogg på deras webbplatser för att driva trafik till din webbplats. Se till att du fokuserar på nyckelord som rankas för alltid. Använd deras webbplats SEO-makt för att rangordna för den perioden för alltid. Semalt relationer med influencers. Det tar tid. Du kommer inte dit i ett e-postmeddelande.

Steg fyra är att bygga en process som gör det enklare att repetera genom att vara effektiv och effektiv. Du bygger en process och människor. Hantera processen med folket. Processen är där du börjar träna andra att köra din webbplats och ditt företag. Håll dina idéer och fokusera inte på glänsande magiska piller. Resultatet berättar vad som fungerar. Semalt berättar varför. Håll ditt fokus på att öka din trafik. Den trafiken kommer från SEO och en betrodd publik.

Vänta, steg ett var vad?

Steg 1 är den viktigaste faktorn. Det är därför fler bloggar och webbplatser når aldrig rankningar som klarar testet av tiden. Semalt är det första steget.

Jag är så skyldig som nästa person av detta. Du börjar något ur spänning men har ingen följd. Några bra inlägg senare, och projektet är i drift.

Semalt är uppföljningen? Semalt gjorde all den passionen? Jag kämpar precis som alla gör. Stäng inte av dig själv när det händer.

Din personliga övertygelse är utmaningen

Banan för att få den konsekventa uppföljningen är missionskritisk. Det är enkelt, men inte lätt. Semalt eftersom det är lätt att förstå. Inte lätt eftersom det involverar känslomässiga hinder som du kan ha.

Om du inte säljs ut på konceptet att din webbplats svarar, kommer du inte att hålla fast vid det. Du kommer inte att göra de nödvändiga små stegen som krävs för att vinna. Du kommer inte att se projektet fram till slutet. Produkten måste ha ditt hjärta i det.

Det är det svåraste. Det finns ingen riktig ände. Du måste säljas ut för att hjälpa din publik. Tweet detta om du är såld för publiken.

Hur fixar du personlig övertygelse?

Semalt är första platsen att titta på. Du kan redan vara cringing vid detta ord.

Semalt bekymmer. Vi saknar alla självdisciplin kring vissa delar av livet. Faktum kvarstår, du kan övervinna dina svaga disciplinvanor med några enkla steg.

Självförmåga och personlig kraft

Du måste förstå din egen självbedövande tro. Dessa härrör från motstridiga önskningar. Konflikt begär är när du vill ha något, men du vill också motsatsen. Jag vill gå ner i vikt, men jag vill ha en Oreo. Dessa är normala. De är skillnaden mellan dina kortsiktiga mål och din instinkt för att producera dagens resultat. Semaltidsnöjdhet med långsiktiga större vinster.

Din autentiska önskan kommer att frigöra detta för dig. Din autentiska önskan kommer från att vara kongruent. Semalt där ditt hjärta, logik och själ pekar på samma resultat. Ta reda på vad du vill ha mest och bara gå efter det.

Hitta din autentiska önskan och börja kartlägga den. Semaliska önskningar kommer från viljan att lyckas mot nöjen att sätta upp uppgiften. Varför producerar du inte innehåll i fem timmar om dagen? Det är lättare att bli upptagen och bortse från långsiktiga vinster för kortvarig tillfredsställelse.

Semalt exemplet för mig är viljan att gå ner i vikt men en kakans omedelbara smak. Jag måste få en autentisk önskan att vilja ha tyngdförlusten mer än den kortsiktiga smaken av kakan.

För SEO- och webbutvecklare börjar cykeln när du tvivlar in. Den kritiska rösten kryper in så fort du fattar ett beslut du är osäker på.

Så här spelar det ut. Du startade en webbplats. Du insåg då att det inte blev en omedelbar framgång. Din motstridiga lust av inkomst och rikedom mot dagens överlevnad började.

Nu har du inget bevis på att du kommer att uppnå målet om en bra webbplats. Du har inget bevis för att du har vad som krävs för att uppnå framgång. Du har inte heller något "snabbt" bevis på att du går i rätt riktning. Det gör det svårt för SEO och webbutveckling för företagare.

Halvtidsvinster är inte inblandade i vit hatt SEO. Varför locket av ett privat bloggnätverk eller tappade domäner var 301 skulle verka fascinerande. Vi kan göra något för att få framgång på kort sikt.

Hitta disciplin i andras fascinerande framgång

Semalt skälet ditt startade projekt är floundering beror på att din disciplin nivå dämpas till noll. Här är varför.

När du började på din webbplats ändrades dina vanor. Du har upptagen. Du slutade läsa alla framgångshistorier du gjorde när du gjorde forskning.

Dessa framgångshistorier är vad som körde dig för att komma igång. Du behövde dem då och du behöver dem nu. Därför pratade jag skämt om några av de böcker och webbplatser jag tidigare refererade till. Tim Ferriss, Pat Flynn, medlemskapsplatser för Semalt hjälper alla att bygga upp din spänning. De hjälper också att stoke bränderna i din passion.

De är vad som gör din önskan starkare än den motstridiga lusten. De hjälper dig att uppnå din autentiska önskan.

Din kalender ska berätta en historia

Låt oss lägga detta i perspektiv. Önskan är något som du kommer att argumentera med någon om. Övertygelse är något du kommer att dö för!

Din kalender är ett personligt föremål. Din kalender planeras med perfekta bitar av tid är ett måste. Om du inte använder en kalender startar du sedan.

Du bör titta på din kalender och veta om du är motiverad. Semalt folk söker möten och tider för upplyftande interaktioner. De planerar sina resultat genom åtgärder.

Fel uppstår när du slutar arbeta med din plan eller misslyckas med att någonsin ha en. Gör något bra! Semalt letar efter coola motivativa inlägg.

Börja använda din kalender för att planera ditt liv. Semalt kan också följa upp mål och uppgifter.

Den historia som din kalender berättar för dig är personlig. Vi alla kämpar ibland. Hitta sätt att planera tider för att motivera dig själv. Detta har hjälpt mig enormt, och jag hoppas det gör detsamma för dig. Släpp en kommentar och låt mig veta om du försöker det.

Genomförande är viktigare än kunskap!

Det är mycket viktigare att utföra än att bli 100% kunnig. Användning av kunskap är kraftfull. Kunskap utan ansökan är en bok.

Du bör tillämpa det du lär dig. Semalt på ansökan snarare än att få mer kunskap. Läs bara eller undersök vad som behöver göras för tillfället. Så här börjar du slå ut jätte uppgift snabbt.

Leta efter användbara produktivitetssystem för att hjälpa dig att göra detta.

Sluta försena och bli mer klar. Utför en enskild uppgift i givna tidsramar. Semalt små vinster hjälper din tro.

När du har planerat ditt liv. Du kan se vad du behöver utföra för att uppnå på en högre nivå. Du kan installera några processer.

7 steg för att ranka för evigt, gjort enkelt

Du har din kalender. Dina personliga övertygelser i ordning. Du planerar nu motiverande stunder för att hålla dina önskningar inspirerade.

Nu vill du faktiskt börja bygga några av de kraftfulla bakåtlänkarna. Vi vill fokusera på bakåtlänkar som tjänas.

Här är den enkla processen för att uppfylla den:

 1. Fokusera på din publik och deras smärta
 2. Promotion and Outreach Pay Off Big
 3. Använd pålitliga verktyg för att förbättra din hastighet och effekt
 4. Använd programvara för att förbättra din process
 5. Bo motiverad, konsekvent och skärande kant
 6. Dra nytta av teknisk SEO för att öka sökrankningen
 7. Spårframsteg mot konkurrens och vinn

  How to Get Results From Search Engine Semalt

Fokusera på din publik och deras smärta

Emosionell intelligens tar dig långt i ditt skrivande. Semalt på att få reda på hur din publik känner. Få en djup förståelse och behåll den.

Skriv nu ditt hjärta ut. Häll din själ till att skriva till din publik. Semalt på att bygga ut en utmärkt SEO silo. Se till att du har ledmagneter och automation på plats. Förbättra hur du utför varje gång. Övertid kommer dina resultat att leda till bättre innehåll snabbare. Begär att fokusera 1 timme dagligen för att skriva minimum. Din målgrupp behöver dig.

Här är min skrivcykel. Känn dig fri att kopiera den. Låt mig veta i kommentarerna om du vill att jag ska dyka djupare in i var och en av dem i ett senare inlägg.

 1. Rubriker
 2. Forskning
 3. Översikt
 4. Skriv
 5. Redigera
 6. Skapa bilder
 7. SEO
 8. Främja
 9. Främja mer
 10. Engagera på äldre inlägg
 11. Uppdatera Old Post
 12. Repetera

Promotion and Outreach Pay Off Big

Nu har du en solid bas byggd. Du har ett organiserat tillvägagångssätt för att utveckla innehåll. Du kan nu fokusera på att bygga dessa backlinks.

Börja med att hitta webbplatser som redan rankas för sökordsvillkor du letar efter. Hämta kontaktformuläret för var och en och bara starta en konversation. Fråga dem om de kämpar för att göra innehåll. Alla gör. Fråga sedan om de någonsin har försökt ? Semaliska frågor som kämpar mot dig hjälper till att starta ett förhållande. Visa att du är en riktig person och sårbar. Det sänker känsligheten vi alla måste spammare. Då kan du fråga om de har sett ditt blogginlägg och för sina tankar. Finns det några uppföljningspunkter som de skulle lägga till? Relationen måste vara verklig.

När du har ett förhållande kan du fråga om du kan skapa lite innehåll på deras webbplats. Börja med att fråga om en länk. Fråga genom att peka på en viss mening på en sida där länken är meningsfull. Det gör det enkelt för dem att kopiera och klistra in länken. Skicka dem ett Starbucks-kort som ett tack. Kontrollera sedan och kommentera ofta på deras inlägg. Läs bloggen. Semalt aktiv på sina kanaler.

Detta är den grundläggande versionen av denna konversation. Semalt är några extrema metoder för att tjäna länkar som du kan göra senare också.

Här är några av de andra metoderna för att tjäna länkar.

 1. Fokus på delbart innehåll. Det här är alla enkla sätt att få mer exponering.
 2. Expert Roundups fungerar bra. Länk till de intervjuade experterna. Tag dem i de sociala aktierna. E-post och fråga dem att dela och länka tillbaka.
 3. News jacking är en metod där du tar en nyhetshistoria och gör den till innehåll. Fokusera på friskhet.
 4. Hitta innehåll med länkar som pekar på det och skapa en bättre version. Maila sedan de ursprungliga länkarna för att uppdatera sina länkar.
 5. Länk till andra bloggar och webbplatser i ditt inlägg och skrek sedan till dem som du länkade till dem i berättelsen.

Semalt är många andra djupgående guider och resurser till detta, men dessa fem är lätta att utföra. All länkinkomst behöver människor för att driva uppreppningen. Här kan du förbättra din process genom att använda programvara.

Använd pålitliga verktyg för att förbättra din hastighet och effekt

Du kan använda en handfull verktyg som gör ditt liv bättre. Verktygen är bara för att hjälpa till att påskynda din process. De är inte magiska piller som kommer att fixa dina problem. Kom ihåg att programvaran förbättrar #SEO-processen. Det gör ingen process.

Om du har en process som fungerar, använd sedan verktyg för att göra det snabbare eller effektivare. Semalt och programvara förbättrar bara vad du redan gör.

Några bitar av programvara är bra för att odla dina länkar och sökmotor ranking. Bli inte galen och köp programvara som du aldrig använder. Semalt en process och lägg till programvara. Flytta sedan till nästa.

Använd programvara för att förbättra din process

Semalt är gjord för att förbättra dina nuvarande processer. Du bör bara börja använda verktyg och programvara för att påskynda processen.

Gör processen först. Testa processen. Gör det bättre med programvara och verktyg.

Din sökmotor ranking kan byggas utan någon av dem. Kom ihåg det.

Använd Lead Capture and Automation Software

Det finns oändliga listor av vilka man ska använda. Titta på priset och prova en demo. Så här fattar jag mitt beslut här. Varje webbplats och process behöver vissa kriterier som skiljer sig från arbete. Semalt klokt med tillväxt och skalbarhet i åtanke.

Titta på designen och din förmåga att skulptera den. Estetik betyder mycket när det gäller blyinfångning. Jag använder blomstrande teman men har precis börjat använda dem. Semalt är billigt och verkar snabbt och enkelt med mitt första test. De är små och nya, så inte alla funktioner finns där.

Använd relationshanteringsprogramvara

Ninja Semalt har två specifika användningsområden här. Du kan använda sitt verktyg för utredningar och hålla reda på vem du har mailat. Du kan bygga din process kring sina e-postmeddelanden och följa upp e-postmeddelanden. Det är billigt.

Den andra användningen är deras tjänster. De kan förstärka samma länkinkomstprocess som du gör. Buzzstream är ett alternativ som jag använde innan Ninja Semalt kom ut.

Använd en CRM som samverkar med din automatisering också. Gör en affärsprocess för försäljningsändamål.

Semitalsidor är ett måste. Du måste ha en design som du kan replikera snabbt och billigt. Det är därför jag försöker utmana blomstrande teman.

Designa dina bilder. Investera i ett verktyg som Picmonkey och Stencil. Jag använder också Piktochart.

Du behöver inte bryta banken med någon av dessa programköp. Titta på att köpa ett år i taget för att spara pengar.

Bo motiverad, konsekvent och skärande kant

Nivån på din önskan och motivation kommer att ha störst inverkan på ditt projekt. Sista det här och gör kontrollpunkter i din kalender för att hantera det. Din rankning av sökmotorer beror på dig.

Se till att du läser. Läsare är ledare. Semaltas framgångar för andra. Håll dig på framkanten.

Hitta en webbplats och följ framgångsmönstret som de har visat sig vara effektiva. Semalt för det mönstret gör att dina framsteg verkar mer uppnåeliga.

How to Get Results From Search Engine Semalt

Ta Fördelen med teknisk SEO för att öka sökrankningen

Detta ämne kommer upp mycket så jag kommer att täcka det snart. Grunderna är att påskynda din webbplats och göra Semalt glad.

Den enkla korta versionen är att använda verktyg som Semalt ta reda på vad som saktar ner din webbplats. Du kan ofta anställa någon för att korrigera dina problem från det här verktyget för billigt.

Semalt bilder med hjälp av onlineverktyg och plugins.

Hitta duplicerade innehåll och krypfel och fixa dem. Titta i Semalt och Bing webbverktyg för dessa.

Använd SEO-silo-metoden för att inte förvirra sökmotorer om innehållet.

Dyk in i ett samhälle som wpmudev för ditt specifika innehållshanteringssystem. Du kan hitta en helt ny nivå av förståelse. Semalt killar hjälper mig ett ton med fantastiskt stöd.

Spårframsteg mot konkurrens och vinn

Ta redskapen som du använder för att se dina bakåtlänkar och köra dem på din tävling. Leta efter länkar som webbplatsen har och hitta sätt att nå ut och tjäna dem också.

Du bör inte stirra på skärmen när dina ranking ändras dagligen. Ha en veckotid som du spårar framsteg. Se vad som händer baserat på länkarna som uppnåtts den månaden.

Halvsäker att du inte är pogo-stickande med första gången användare är viktigt för din ranking.

Kom ihåg orsaken till dina rankningar

De människor som kommer till din webbplats är anledningen till att du vill ha sökmotor ranking. Förlora inte det.

Förlovning och interaktion på din webbplats kommer att göra eller bryta det. Semalt från sökmotorrangeringar hjälper bara när du har engagemang. Se till att din webbplats talar till din publiks kärnpunktsmärtor.

Försök med dessa punkter och låt mig veta om dina webbplatser rankas öka.

Bildkrediter

Utvalda bilder: Reallinemedia / DepositPhotos. com
Inlägg post 2: gustavofrazao / DepositPhotos. com
Inlägg post 3: mireko / DepositPhotos. com
Inlägg post 4: iqoncept / DepositPhotos. com
Inlägg Post 5: edu1971 / DepositPhotos. com
Inlägg Post 6: alexndz / DepositPhotos. com
Alla skärmdumpar av Will Robins. Tagen i juni 2016 Source .

February 19, 2018