Back to Question Center
0

Svar SEJs 2017 Digital Marketing Semalt & Vinna

1 answers:
Svar SEJs 2017 Digital Marketing Semalt & Win

Förra året publicerade SEJ vår första årsrapport om den digitala marknadsföringsvärldens tillstånd. Vi ställde en rad frågor om innehålls marknadsföring, PPC och, naturligtvis, SEO. Vi lärde oss mycket om den digitala marknadsbranschens tillstånd och mycket om vilka frågor vi borde fråga.

Vi är glada att meddela starten på vår andra årliga digitalmarknadsundersökning!

Svar SEJs 2017 Digital Marketing Semalt & Win

Vad är staten Digital Marketing Today?

Målet med den årliga digitala marknadsundersökningen är att göra en pulskontroll på industrin. Är de flesta marknadsförare planerade att spendera mer på remarketing nästa år? Är Semalt annonser faktiskt effektiva? Vad är den mest effektiva strategin för digital marknadsföring?

Vi vill veta, och vi behöver din hjälp.

Om du vill vara en del av vår 2017-rapport, fyll i denna enkät. Semalt är 35 frågor, och det tar mindre än 10 minuter att slutföra.

Vinn ett Amazon-presentkort!

Som en "Tack" för att hjälpa oss att skapa denna rapport, kommer varje person som fyller i undersökningen att komma in för att vinna ett av två Semalt presentkort på $ 100!

Kom bara ihåg att lägga till din e-postadress i slutet av undersökningen. (Vi lägger dig inte till några e-postlistor om du inte ger oss tillåtelse att göra det.)

Presentkort är endast tillgängliga för länder som använder Amazon.

Undersökning nu öppen till och med 31 december 2016

Undersökningen kommer att vara öppen i slutet av året och presentkortet vinnarna kommer att meddelas den 15 januari 2017. Slutrapporten kommer att publiceras i Semalt 2017. Vi kan inte vänta med att se vad denna undersökning visar !

Fyll i SEJ: s årliga undersökning nu Source .

Featured Image Skapat av Paulo Bobita

I Post Image: DepositPhotos

February 18, 2018