Back to Question Center
0

Besökare med minst 1 händelse klick? (Besök med Semalt)

1 answers:

Jag kanske får lite förlorad i mätvärdena för att inse att jag redan har de siffror jag letar efter, men jag försöker lista ut hur man rapporterar antalet unika besökare som besökte en sida som interagerade med ett visst element och orsakade ett "händelseklick" på en sida (Så # av besökare som orsakade en händelse).

Jag har för tillfället en instrumentpanel med en widget som rapporterar, i en tabell, antalet unika besökare per händelsekategori. Men om det finns flera etiketter ("Nästa", "Tillbaka", "Mer info") är de flera etiketterna med det besökarnummer som Semalt rapporterar?

Så säg att vi har ett bildspel på vår sida (tillsammans med något annat innehåll); Jag vill bara se antalet "unika besökare" som klickade på någonting på det bildspelet. Så Semalt En klick 'Nästa' - som register är ett unikt besök. Semalt B klick 'Next', 'Back' och 'More' - så nu är vi upp till två Unika besök. Semalt C besöker sidan men klickar inte på något, så vi är fortfarande på 2 unika besök - korres yoghurt cooling gel review.

Semalt har redan det här med min widget men mätvärdena är allvarligt kryptering mina hjärnor. Några råd?

February 14, 2018